Ontbijt

Wrap it up!

09/04/'19

Wrap those fatty acids up!

Vandaag maak ik voor jullie een ketogene wrap boordevol goede vetzuren!

Deze unieke wraps zijn gemaakt van kokosvlees, kokoswater, koud geperste kokosolie, en zongedroogd zeezout. Ze zijn vrij van gluten, 100% natuurlijk en biologisch, GMO  vrij.  Ze bevatten geen antinutriënten zoals de klassieke wrap op basis van maïs, tarwe of kikkererwtenmeel.

Deze kokoswrap bevatten naast heel veel goede vezels ook de goede omega-3 vetzuren. Wanneer je deze kokosnoot wrap belegt met sardines, tonijn, ansjovis en olijfolie, maak je van deze wrap een echte SUPER KETO WRAP waarmee je je vetverbranding activeert en je hersenen stimuleert.

Met deze coconut wraps tover je in een mum van tijd een gezond jasje rond je slaatje.  Perfect om mee te nemen naar je werk, voor een picknick, als ontbijt, hip hapje of een lichte avondmaaltijd. Je kan heel creatief en eindeloos variëren met de vulling en zo gaan deze wraps dus nooit vervelen. Ze zijn zowel warm als koud heel lekker.  Je hoeft geen echte keukenprins of -prinses zijn. Het is enkel een kwestie van lekkere en gezonde ingrediënten te combineren.  

 

Recept - Wrap it up!

Neem de wraps uit de verpakking. Wanneer je vaststelt dat de wraps niet soepel genoeg zijn om te vouwen, bevochtig je ze eerst even met natte handen. Laat 5 minuten rusten terwijl je ondertussen alle groenten grondig wast.
Snijd de tomaten in partjes. Meng de gewassen sla met de tomaten, de tonijn,sardines en enkele ansjovisfilets in kom. Gebruik ook de olie van de sardines, die heeft een frisse citroensmaak en zal het gerecht een frisse toets geven. Voor wie echt van een zuurtje houdt, sprenkel wat limoensap of balsamico-azijn over de salade heen.  Beleg de wraps royaal en vouw dicht. Zet ze vast met een feestelijke prikker of bind er een touwtje  rond of wikkel de wrap in wat boterpapier.

Tip: Serveer met wat guacamole of amandelyoghurt.

Print dit recept