Spicy Tuna Coconut Tortilla
Al eens onze Coconut Tortilla Bread geprobeerd? Maar weet je, omwille van de kokossmaak, niet goed welke topping te gebruiken?
Eén tip: Culture up your tortilla!!
Maak dan eens deze spicy tuna coconut tortilla: een gluten- maar vooral maïsvrije tortilla gemaakt van pure kokos die we naar hartelust beleggen met gefermenteerde groenten, ... en nog veel meer lekker en voedzaam stuff!
Aquí tienes, buen provecho!
Recept - Spicy Tuna Coconut Tortilla
- 1 Coconut Tortilla
- 1 avocado
- 1 blik tonijn
- enkele eetlepels tomatensaus of passata
- chilivlokken of rood pepertje of snuifje piment d'espelette
- rode ui
- ansjovis
- enkele eetlepels kimchi of witte kool
- ijsbergsla
Laat de tonijn uit het blik uitlekken. Was enkele blaadjes ijsbergsla en snijd in fijne reepjes. Schil de rode ui en snijd in fijne ringen. Verwijder de pit en schil van de avocado en snijd in blokjes. Maak de tomatensaus spicy door er wat chilivlokken door te mengen of wat piment d'Espelette of een pikant rood pepertje. Maak de saus zo spicy als je zelf wil.. Beleg de tortilla met wat tonijn, pikante tomatensaus, ijsbergsla, 1 à 2 ansjovisjes, enkele ringen rode ui, wat avocado en werk af met wat kimchi of spicy zuurkool naar keuze.
Buen provecho, eet smakelijk!
Print dit recept