Dit hip hapje is zo dankbaar: weinig werk, pure smaken, vol goede vetzuren en hersennutriënten!
Recept - Carpaccio van coquilles met citrusolie
Citrusolie:
- 1 citroen
- 1 limoen
- 1 pomelo (of pompelmoes)
- 150 ml zachte olijfolie
Meng het sap van ½ citroen, ½ limoen en 2 el sap van pomelo met 150 ml zachte olijfolie. Voeg wat zeste van de citroen en limoen toe. Laat minimum 24 uur marineren.
Carpaccio van coquilles:
- Roze peperbolletjes
- Verse coquilles
- Citrusolie
Reinig de coquilles zorgvuldig. Spoel ze schoon in ruim koud water en laat ze uitlekken op keukenpapier. Versnijd ze op het laatst in dunne plakjes. Leg de plakjes in een cirkel op een plat, koud bord. Giet wat citrusolie over de coquilles. Kruid af met enkele roze peperbolletjes en zeste van citroen.
Less is so much more!!
Print dit recept